Borangic.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile speficate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care Borangic.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele Dumneavoastra pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document.

” Pe fir de borangic”

Posted by Niculescu 17.07.2018 0 Comment(s)

Se fac ultimele pregatiri pentru o noua editie a sarbatorii ” Pe fir de borangic”, in  Stoenesti. Primarul Gheorghe Dumbrava ii invita pe valceni, in data de 8 iulie, la Ziua comunei. Comuna este renumita in tara nostra si nu numai si pentru faptul ca este singurul loc din Romania in care mai este produsa aceasta matase fina, de lux.

 

https://realitateadevalcea.net/stoenesti-valcea-singurul-loc-din-romania-in-care-se-produce-borangiculcelebrat-pe-8-iulie/

Leave a Comment