Borangic.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile speficate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care Borangic.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele Dumneavoastra pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document.

Experţii UNESCO au fost uimiţi de viermii de mătase

Posted by Niculescu 22.06.2017 0 Comment(s)

Cristina Niculescu din Stoeneşti le-a prezentat experţilor UNESCO gogoşi de mătase. „Sunt singura din România care cresc viermi de mătase în gospodărie şi fac din fir de borangic marame, perdele, eşarfe şi ii. Fac şi diverse stofe unicat din mătase care au ajuns şi în Statele Unite", povesteşte Cristina Niculescu. Lângă produsele finite, Cristina Niculescu a avut şi un castron cu gogoşi de mătase. Experţii au fost foarte încântaţi de gogoşi şi curioşi să afle cum îi creşte femeia şi cum face ţesăturile.

Citeste mai mult: adevarul.ro/locale/ramnicu-valcea/ramnicu-valcea-foto-expertii-unesco-fost-uimiti-viermii-matase-1_50aec8a47c42d5a663a05bfb/index.html

Leave a Comment