Borangic.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile speficate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care Borangic.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele Dumneavoastra pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document.

Produse la comanda

Produsele afisate sunt doar o mica parte din cele realizate de atelierul nostru. Majoritatea produselor realizate sunt personalizate, la comanda.

Daca aveti un model pe care doriti sa il realizam va rugam sa ne contactati telefonic la: 0763 639 850 sau pe email la office@borangic.ro

Pasi de realizare:


1. Contact si Consiliere

Ne contactati telefonic sau pe email si ne  trimiteti modelul dorit preferabil o poza si noi va consiliem in  alegerea materialul, culorilor si marimii dorite. 


2. Urmariti realizarea produsului

Timpul de execuție este de 2 săptămâni timp in care veti primi imagini cu realizarea prodului ales.


3. Livrare la domiciliu

Odata realizata comanda o sa o expediem prin Fan Courier, livrarea va dura maxim 48 de ore in Romania sau cateva zile lucratoare in alte tari.


Daca aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati la 0763 639 850!


Tabel marimi: