Borangic.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile speficate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care Borangic.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele Dumneavoastra pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document.

Livrare si Plata

Livrare:

Borangic.ro livreaza produsele la adresa indicata in 48 de ore (Comenzi pana in ora 12 de Luni pana Vineri) pentru produsele aflate in stoc si in 21 de zile lucratoare pentru cele care trebuie realizate la comanda.


Plata:

Borangic.ro ofera doua posibilitati de plata:

  • Ramburs, la primirea coletului
  • Online cu Card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)


Daca ati ales metoda de plata " ONLINE PRIN CARD BANCAR " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa siMasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D SECURE" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiile on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 

 "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut!

Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!