Borangic.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile speficate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care Borangic.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele Dumneavoastra pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document.

Despre noi

Despre noi


Inceputurile

"Povestea Borangic incepe in anul 1979 in aceasta comuna Stoenesti, eleva in clasa a 7-a fiind am participat alaturi de mama mea la emisiunea tv 'Noi Femeile'. In acel moment am realizat ca hainele pe care noi le cream cu drag sunt apreciate si cautate. Am cautat sa invat tainele tesutului traditional de la ea. Am inteles ca secretul pentru a realiza ceva cu adevarat deosebit este acela de a pune suflet in tot ceea ce faci, a nu da inapoi de la munca ce trebuie depusa si de a nu cauta scurtaturi." - Cristina Niculescu


Traditia continua

Borangic Niculescu a devenit o afacere de familie prin care incercam sa trasmitem arta tesutului traditional in secolul XXI. Fiecare membru al familiei are sarcini clar definite, de la munca in atelier la ingrijitul viermilor pana la administrarea magazinului nostru.