Borangic.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile speficate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care Borangic.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele Dumneavoastra pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document.

Atelierul Borangic


Echipa Borangic

Cea mai importanta si rara resursa este cea umana, echipa noastra s-a format de-a lungul anilor in tesatori cu experienta vasta in domeniul tesaturilor traditionale, avand in general o experienta de 15-20 de ani in domeniu. Tesatori talentati ce duc mai departe cu drag  metodele folosite de bunicii si strabunicii lor, o arta in adevaratul sens al cuvantului.


Razboaiele Borangic

Lucram pe razboaie traditionale, autentice, unele avand o vechime 100 de ani. In altelierul nostru dispunem de 14 astfel de razboaie achizitionate pe parcursul a doua decenii, restaurate de maestri tamplari astazi sunt complet functionale. Fiecare razboi are povestea lui iar noi suntem atasati de toate. La fel ca orice aparatura moderna si razboaiele noastre sunt specializate pentru a produce diverse tipuri de produse, astfel dispunem de razboaie cu suveica zburatoare, razboaie pentru panza de casa, razboaie pentru borangic, razboaie pentru bete si nu in ultimul rand un razboi pentru braie.

 

Ne puteti vizita

Va invitam sa ne vizitati la atelierul nostru in comuna Stoenesti, DN 67 intre Ramnicu Valcea si Targul Jiu, turul atelierului este gratuit iar daca veniti in timpul programului de lucru veti putea vedea cu ochiI dumneavoastra cum produsele traditionale sunt realizate. De asemenea atasat atelierului detinem si un magazin de unde puteti achizitona produsele realizate in atelierul nostru.